Hover Image Hover Image Hover Image Hover Image
 
Haas Factory Outlet - Norway
Operated by HMS Maskin

Om Oss

Haas Factory Outlet

Vi er en forhandler som representerer Haas Automation, Inc. her i Norge. Den største verktøymaskinprodusenten i USA. Haas Automation produserer en komplett linje av CNC vertikal og horisontal maskineringssenter, CNC dreiebenker, og roterende produkter. Selskapet bygger også en rekke spesialmaskiner, inkludert 5-akse maskineringssenter, maskineringssentre for formbygging, «Toolroom» maskiner og portal maskiner. Haas produktene gir høy nøyaktighet, repeterbarhet, og holdbarhet til rimelige priser.

Haas Factory Outlet er definert ikke bare av høy kvalitet med sine Haas produkter, men også av sin fremragende service og programmerings støtte. Fordi vi har et direkte fabrikk-forhandler forhold, har vi en omfattende beholdning av reservedeler tilgjengelig for umiddelbar levering, samt godt utstyrte servicebiler for å gi umiddelbar og løpende service. Våre Ingeniører har lang erfaring og kan hjelpe deg med å velge riktig produkt for ditt behov, og gi god teknisk støtte og opplæring.

Haas Factory Outlet Norge, en divisjon av HMS Maskin ble etablert for å gi nye og gamle Haas kunder full fokus i ditt lokale område. Her har vi eget «showroom» for maskindemonstrasjoner, og gir den opplæring, support og service du trenger for å lykkes.

Lokalisering

Haas Factory Outlet - Norway
A Division of HMS Maskin

Rødmyrlia 13
3735, SKIEN
Email: post@haasnorway.com